چرا سلفي ها و وهابي ها به ساحت امام هادي (ع) جسارت مي كنند؟


مهمترين دليل اين جسارتها به ساحت امام هادي اين است كه امام هادي(ع) مسئله امامت و ولايت و مسئله غدير را با بيانات بسيار زيبا ارائه كرده اند. به عنوان مثال زيارت جامعه كبيره، بيان اعتقادات ويژه شيعي و همچنين مدل بهره برداري از غدير در عصر غيبت را مي توان از جمله اين بيانات دانست.

از امام هادي (ع) يادگاري هاي زيادي باقي مانده كه در اوج آنها زيارت جامعه كبيره است كه اين زيارت به تعبير بعضي از بزرگان جوشن كبير امامت و ولايت است و در حقيقت يك دوره عالي امام شناسي است كه آفات بسياري را نيز براي مؤمن مشخص و باز مي كند.

حجت الاسلام و المسلمين حاج علي اكبري با اشاره به اينكه در سال هاي اخير امام هادي(ع) بسيار مورد جسارت دشمنان قرار گرفتند، گفت: دليل اين جسارت ها به ساحت امام هادي اين است كه حضرت(ع) مسئله امامت و ولايت و مسئله غدير را با بيانات بسيار زيبا ارائه كرده اند.

حجت الاسلام و المسلمين حاج علي اكبري در برنامه ياد خدا شبكه قرآن و معارف سيما گفت: امام هادي(ع) با تشكيل شبكه وكلا و فرستادن نمايندگان خود به نقاط مختلف براي مردم درعصرغيبت امام زمان الگوسازي كرده و به اين ترتيب مسئله امامت در عصر غيبت را ادامه دار نمودند.

رئيس مركز رسيدگي به امور مساجد اظهار داشت: در ماه هاي قمري نيمه ماه از اعتبار خاصي برخوردار است به خصوص اگر اين ماه ذي الحجه باشد كه مملو از مناسبات زيبا و معنوي است. در شب نيمه ماه قمري، ماه در آسمان در اوج زيبايي است و در نيمه ذي الحجه اين درخشش و زيبايي با آمدن امام هادي(ع) صد چندان خواهد شد.

وي ادامه داد: امام هادي(ع) در منطقه اي نزديك به مدينه به دنيا آمدند و مادر ايشان سمانه مغربيه است كه اين بانو مورد احترام و عنايت فوق الده امام جواد(ع) بودند. اين بانو داراي مقامات بسيار بالايي است و حجت خدا را به شريعت هديه داده است اين ولادتها فرصت مناسبي است تا ارادتمان را نسبت به مادران امامان ابراز كنيم.

وي افزود: امام هادي(ع) 41 و يا 42 سال عمر شريفشان و 33 سال دوران امامتشان بود. ايشان نيز مانند پدر بزرگوارشان در سن كودكي به امامت رسيدند و دوران زيادي از امامتشان را در منطقه نظامي تحت نظر مستقيم بودند و در زمان معتضد عباسي ملعون نيز به شهادت رسيدند و در خانه خود و در همان منطقه نظامي سامرا دفن شدند كه الان مرقد منور خودشان و فرزندشان امام حسن عسگري(ع) همان جا مي باشد.

حجت الاسلام و المسلمين حاج علي اكبري تصريح كرد: از امام هادي (ع) يادگاري هاي زيادي باقي مانده كه در اوج آن ها زيارت جامعه كبيره است كه اين زيارت به تعبير بعضي از بزرگان جوشن كبير امامت و ولايت است و در حقيقت يك دوره عالي امام شناسي است كه آفات بسياري را نيز براي مؤمن مشخص و باز مي كند.

وي گفت: امام هادي عليه السلام يك يادگاري خاص هم براي ايرانيان به جا گذاشتند و آن حضرت عبدالعظيم حسني(ع) است كه سخن مشهور انت ولينا حقا نيز به نقل از امام هادي(ع) خطاب به حضرت عبدالعظيم حسني(ع) است كه فرمودند تو حقيقتا دوست ما هستي. حضرت عبدالعظيم يك يادگاري در ايران و به خصوص تهران هستند كه بايد قدرشان را بيشتر بدانيم.

اين استاد حوزه ادامه داد: حضرت عبدالعظيم محضر چند امام را درك كرده بودند اما ايشان مورد عنايت و تربيت خاص امام هادي عليه السلام بودند و كار بسيار خاصي نيز در پيشگاه امام هادي(ع) انجام دادند كه براي ما درس بسيار بزرگي است و آن عرضه اعتقاداتشان به امام زمانش بوده است.

وي اظهار داشت: در سال هاي اخير امام هادي بسيار مورد جسارت دشمنان قرار گرفتند و ما برايمان سؤال شده بود كه چرا اين جسارت ها به امام هادي صورت مي گيرد و با تأملات انجام شده دليل اين جسارت ها به ساحت امام هادي را دريافتيم و مهم ترين اين دلايل اين است كه امام هادي مسئله امامت و ولايت و مسئله غدير را با بيانات بسيار زيبا ارائه كرده اند. به عنوان مثال زيارت جامعه كبيره، بيان اعتقادات ويژه شيعي و همچنين مدل بهره برداري از غدير در عصر غيبت را مي توان از جمله اين بيانات دانست.

حجت الاسلام و المسلمين حاج علي اكبري با اشاره به اين كه امام هادي(ع) تلاش بسيار زيادي براي آماده كردن مردم براي حضرت مهدي(عج) انجام داده اند گفت: امام هادي در زمان خودشان شبكه وكلا را برنامه ريزي كردند تا چگونگي مسئله ادامه امامت در عصر غيبت و حضور مردم در شبكه امامت را مطرح و مشخص كنند. از طرفي امام شخصيت ها و دست پرورده هاي خود را براي مدل سازي و الگو پردازي به نقاط مختلف فرستاده بودند تا شيعيان بتوانند از طريق اين افراد سؤالات و مشكلاتشان را حل كنند و اين الگوسازي نيز از ديگر يادگاري هاي امام براي مردم در زمان غيبت است.

وي در پايان تصريح كرد: امام هادي لقب هاي ديگري نيز دارند اما اين لقب در ذهن ها نقش بسته و انسان را متوجه هدايت خواهد كرد و خوب است كه جوانان سعي كنند در انتخاب هاي بزرگ زندگي شان از عنايات خاص آن امام بهره مند شوند.

***